Goodwoodban debütál a Mercedes A-osztály frissítése

Megújul a legkisebb Mercedes, jön a ráncfelvarrott A-osztály

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tavaly megújult a B-osztály, idén pedig a legkisebb Mercedes, az azonos alapokra épülő, ám egy évvel később érkezett A-osztály frissítése következik.


A Mercedes-Benz már most bejelentette, hogy e hét végén, a Goodwood Festival of Speed keretein belül, azaz az év egyik legnívósabb autós seregszemléjén leplezi le a legkisebb saját emblémás modelljének számító, aktuális harmadik generációjával 2012-ben érkezett A-osztály frissítését.
Hirdetés

Bár csak frissítésről van szó, a Mercedes a sorozat csúcsának számító (eddig is bőven imádható), 360 lóerős A 45 AMG verziót a híres hill climb körre is benevezi. A ráncfelvarrás részleteit a Mercedes egyelőre titokban tartja, de a kémfotók elárulják, a faceliftek kötelező kellékeként módosított lökhárítókat és világítótesteket várhatunk, sanszosan kínálatba kerül a LED fényszóró. A beltérbe új kárpitválaszték, frissített információs rendszer, új központi kijelző várható.
A frissített A-osztály mellett a Mercedes számos egyéb modelljét is felsorakoztatja Goodwoodban. Például az AMG GT S-t, a C 63 AMG-t és a Mercedes AMG Petronas F1 még W04-es kódú, V8-as motorral szerelt változatát, hogy ne csak látvány, hang is bőséggel legyen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?