Gurulnál bőröndön?

Elektromos bőröndöt fejlesztettek, utazni is lehet rajta

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A világ most megint egy kicsit színesebb lett, a Modobag az egyik legkreatívabb találmány, amivel eddig találkoztunk. Kellemeset a hasznossal köti össze, átformálhatná az utazást.

Kicsit elcsépelt példa, amit a videóban mutatnak, persze ez is egy érthető szempont. Főleg annak, aki sokat repül, és a hatalmas reptereken sokszor csak néhány perc van átérni a hatalmas terminálok egyik szárnyából a másikba. Ilyenkor futás van bőröndöt vontatva, a Modobag viszont azon felül, hogy elfér benne a cuccunk, járműnek is használható. Igazából egy őrületes nagy poén, de főleg a kézipoggyászhoz igazított méretének köszönhetően simán sikeres lehet.
Hirdetés
Az ötletgazda azt is elmesélte, honnan jött a gondolat, egyik családi nyaralásán gyerekei azzal szórakoztak, hogy az általa húzott bőröndön lovagoltak. Még az ötlet is a szórakozásból jött, a videóban pedig gördeszkapályán is csapatnak vele, meg ejtőernyővel is ugranak, Modobag-háton, az mondjuk nem tiszta, miért is jó. A lényeg viszont, hogy van benne egy elektromotor, hátsókerék-hajtású – ez fontos információ, ha valaki stílusosan akar, mondjuk épp reptéren, vagy plázában krúzolni vele – van előhúzható kormánya, féke, meg használható akkumulátora, amiről még telefon is tölthető. Nincs több kérdésünk, csak a tesztpéldányt kérjük.
Egyelőre még befektetőket keres a cég[/url], még egy hónapjuk van hátra, és még nem érték el a szükséges tőke felét sem. Közösségi alapon működik, bárki beszállhat, a minimum 25 dollár, amivel hozzájárulhatunk a világ színesebbé tételéhez, és még egy Modobag pólót is kapunk, 995 dolláros támogatásnál viszont már garantálnak egy példányt a hajtható bőröndből, amint beindul a gyártás. Jó mókának tűnik, a videóban azt mondják, elég könnyű vezetni, arra viszont kíváncsiak lennénk, ha a pici kerekek lukat fognak, mekkorát lehet vele esni, de ilyen ez a rock ’n roll. Vállalnánk a kockázatot!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 03:26
    Permalink

    Csalfa Romlejó szolgálati járművének továbbfejlesztett változatát láthatták a ke4dves olvasók. A jelenlegit lábbal hajtja emberünk.

  • 2017.10.28. at 03:26
    Permalink

    A fejlesztők helyében felkészíteném nagyobb, görgős bőrönd vontatására is. Érdekes látvány lenne egymás után 2-3 vontatott bőröndös szerelvénnyel ‘vonatozni’. 🙂

Vélemény, hozzászólás?