Guruló diszkógömb a Toyota IQ-ból

Német fiataloknak szánt Toyota IQ

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem csak látványos, profi hangtechnika is van a Toyota IQ Disco hátuljában. Németországot megrengető turnéra indul.

A japánokról sok minden az eszünkbe jut, de a lazaság nincs köztük. Keményen robotolnak látástól vakulásig, munka előtt meg közösségileg tornáznak reggelente, hiszen csak megfelelő szellemi és fizikai bemelegítés után tudják a maximumot nyújtani azért, hogy munkahelyük virágozzon. A németekkel kapcsolatban se a lazaság az első, ami az eszünkbe jut. Még néhány korsó sör legurítása se javít sokat a helyzeten, hiszen a hangos ordibálás még nem a lazaság jele. Azonban most mégis a japán és a német nemzet együttesen bizonyította be, hogy igenis tudják, mi az a lazaság, még ha nem is mutatják azt ki olyan gyakran. A Toyota németországi forgalmazója készítette el az IQ Disco elnevezésű autót, amely ugyan a nyomába se ér a magyar betonkeverőnek, de azért igen látványos.
Elsőként a Köln rockt elnevezésű fesztiválon szerepel majd a csillogó bevonattal borított Toyota IQ miniautó, amely a bárki által megvásárolható társaival ellentétben csak kétszemélyes. A hátsó ülések helyét ugyanis egy profi lemezlovas-felszerelés foglalja el. Aktív mélynyomó, önálló hangszórók, 2 csatornás keverőpult és két Numark NDX 800-as Player található az autó hátuljában, az 1000 Wattos teljesítmény és a 130 dB hangteljesítmény elég egy klub hangosításához. Erről egyébként a zenei fesztivált követően Németország több pontján is meggyőződhetnek majd az emberek, az autóval ugyanis klub-túrát terveznek, és több autókereskedésben is szerepet kap majd a guruló diszkógömb.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?