Gyári fotókon a legújabb Mini

Miniálcával itt a Mini Paceman

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Párizsban debütál a Paceman, de a gyáriak gondoskodtak arról, hogy egy alig leplezett példányon át már most megnézhessük magunknak a Mini Countryman kupéváltozatát.


Koncepcióként láttuk már a népszerű Countryman crossover háromajtós kupéváltozatát, egy ideje azt is tudjuk, hogy Paceman lesz a neve, s a szeptemberi Párizsi Autószalonon fog debütálni. Most az az újdonság, hogy a gyáriak saját készítésű "kémfotókon" is megmutatták a Mini következő divatmodelljét - az összkerekes All4 tesztpéldánynak csak a hátsó részét álcázva.
Hirdetés

A hivatalosan SAC-nak (Sports Activity Coupé) skatulyázott, a prémiumkompaktok szegmensében első ilyen sportos szabadidőkupé szerepében tetszelgő Paceman orra egyezik az ötajtós Countrymanével, teteje meredeken lejt, övvonala bátran emelkedik a még nem tudni, mekkora második sort és csomagteret kínáló, LED-lámpás far felé. A szokásos Mini-motorpalettával várható Paceman forgalmazása jövő év elején kezdődhet meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?