Gyári fotókon az új Opel Vivaro

A Renault még csak stúdióképeken, az Opel fotókon mutatja új furgonját. Íme az új Opel Vivaro

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Míg a Renault már a harmadik generációs Traficot hozza, az Opel még csak a második Vivarót mutatja be. Azt viszont már élethű fotókon mutatja.

Gyári stúdióképeken minap jelent meg a nyáron érkező új Renault Trafic. A közös fejlesztésű Opel Vivaro sem várat magára, sőt, rögtön élethű fotókkal jelentkezik.
Az alapjaiban a Trafickkal egyező Vivaro orra teljesen más, mint az előző generációé vagy mint Trafické, fara azonban nem sokban különbözik egyiktől sem. A korábbinál 22 centiméterrel hosszabb, továbbra is kétféle hosszúsággal és tetőmagassággal Angliában készülő furgon a Renault-tól is látott módon szimpla és dupla turbós turbódízellel, ám nem a Renault dCi-jével, hanem az Opel CDTI-jével lesz kapható. Új motorjaival a Vivaro is 6 liter körüli, az erősebbikkel az alatti 100 kilométerenkénti vegyes fogyasztási értéket ígér.
Az oldallemezek domborítása igazán az Opel esetén nyer értelmet, ezzel, a tükröktől induló és a hátsó kerékjáratokig futó ívvel rímel személyautó-testvéreire a Vivaro. Ami természetesen szintén lehet személyszállító, miként furgon, vagy csupán alvázas vezetőfülkeként rendelve, s utólagos felépítménnyel ellátva gyakorlatilag bármi.
Hirdetés

Az Európában évente mintegy 50 000 példányos szegmenst jelentő furgonkategória vevőinek eddig több mint 10 százalékát tudta magához csábítani az Opel. Nem titkolt cél, hogy a jövőben is legalább ennyit szeretne. Kecses orrával a Vivaro talán elsősorban személyszállító kiviteleivel gyűjthet majd vevőket. Taxinak, illetve transzferbusznak is remek. Ha itt is megjelenik az Opel prémiumosodása, a korábbiaknál is jobb esélyekkel indulhat a vevőkért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?