Gyári rajzon a VisionC – ez lesz a Skoda Octavia CC?

Hivatalos rajzon a Skoda Octavia CC tanulmánya

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A csehek a márciusi Genfi Autószalonon fogják bemutatni négyajtós kupétanulmányukat, ami a korábban hírbe hozott Skoda Octavia CC előfutára lehet.


A Skoda most jól megmutatja. A VisionC a gyár közleménye szerint nem csak egy új modell(változat) előfutára lesz, hanem a gyár legújabb dizájnnyelvezetének tolmácsa is. A márciusi Genfi Autószalonon fogják először megmutatni a most még csak rajzon létező autót. A Skoda az eddigi kiszámítható előre lépdelés után állítólag magasabb sebességbe kapcsolt, ezentúl olyan autókat szeretnének csinálni, amelyek nem csak jó ár/érték arányúak lesznek, hanem a formájukért is lehet majd szeretni őket. A rajzon szereplő ötajtós (!) kupéval szeretnék bemutatni a márkában rejlő potenciált és az életerőt. A következő évekre a meglévő modellek közé ékelődő, piaci űrt kitöltő rétegmodellek várhatóak Mladá Boleslavból. Hogy VisionC-ből Octavia CC lesz, vagy önálló modell, még nem tudni.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?