Gyárilag tuningolt Nissanok sorát vezeti be a Juke

Nissan Juke Nismo Concept

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kompakt crossover gyári tuningváltozatát mutatja be a Nissan Tokióban.


Lehetséges, hogy mégsem volt teljesen öncélú a Juke-R kifejlesztése, bár egyelőre nem tudni, hogy az építés során gyűjtött tapasztalatokat hasznosította-e a Nissan gyári tuningrészlege, a Nismo által Tokióban kiállított Nissan Juke Nismo Concept elkészítésénél.
A tanulmány azért érdekes, mert sok koncepciótól eltérően azt az irányt jelzi, amely fele a Nismo működését a jövőben irányítani szeretnék, azaz a Nissan is elkezdi gyári tuninggal piacra dobni modelljeit, elsőként a Juke Nismót várhatjuk. Annyi bizonyos, hogy az 1,6-os turbómotor némi masszírozás után, nagyobb teljesítménnyel kerül a Juke motorterébe, és a futóművet is sportosabbá és alacsonyabbá tette a Nismo. A Juke 19 colos felniket, széles gumikat és versenyautós köntöst is kapott, melyek összességükben a modell tapadását és kezelhetőségét javítják.
Hirdetés

A tanulmány a Nismo hagyományos gyöngyházfehér fényében tündököl piros díszítésekkel, és az utasteret is a külsőnek megfelelő, sportos alkatrészekkel szerelték fel. A menetteljesítményekről és a jövőben várható további Nismo modellekről egyelőre nem nyilatkozott a Nissan.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?