Gymkhana: videón a brutális villany-Audival csapató Ken Block

Így tépi fel Las Vegas aszfaltját Ken Block modernizált, elektromos Audi Quattrója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Látványos videót tett közzé a Hoonigan YouTube csatorna, amelyen Ken Block újraértelmezi a Gymkhanát egy földöntúli hangzavar kíséretében gumit égető Audival. Íme az Elecrikhana, amit mindenképp látnod kell, ha eddig nem hittél a király villanyautókban!

Több mint egymilliárdos nézettséget generált a 10 sikeres Gymkhana videó, így sokan okkal féltek, amikor Ken Block is a villanykorba lépett. Most egy új partnerrel tér vissza, hogy a Gymkhana sorozat jövőjét is elektromossá alakítsa: a klasszikus Audi Quattro vonásait megöröklő, az Audi által tervezett és épített, 800 voltos, kétmotoros és természetesen összkerékhajtású Audi S1 Hoonitron volánja mögött hozta létre az Elektrikhanát.
Hirdetés
Ehhez keresve sem lehetett volna jobb helyet találni, mint az éjjeli Las Vegas, ahol nemcsak a kaszinók városának csodálatos részleteit mutatja meg a videó, hanem még az eredeti Audi Quattro raliautónak is méltó emléket állít. Brutális villanyautó-visítás keveredik hát a hangos gumicsikorgással az alábbi felvételeken, miközben füstté és leszakadó, olvadt törmelékké válnak a félelmetes Audi gumijai. Hiába tehát az elektromos hajtás: vannak dolgok, amik nem változnak, és Ken Block fenomenális stílusa illetve remek gumiégető videói ezen dolgok sorát bővítik. Ha nem hiszed, alább meggyőződhetsz róla a saját szemeiddel és füleiddel is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?