Gyűjtői darabokkal futtatják ki a Tesla Roadstert

Final Edition: miniszériával búcsúzik a Tesla Roadster

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Észak-Amerika, Európa és Ázsia egyaránt öt-öt darabot kap a speciális megjelenésű elektromos sportkocsiból.

A Tesla háromszor öt darab Final Edition kiadással futtatja ki négy év és 2600 eladott példány után a kategóriájában egyedülálló elektromos hajtású Roadstert.
A cég mindhárom értékesítési körzetben – Európa, Észak-Amerika és Ázsia – öt-öt Final Editiont kínál búcsúképp, a képeinken látható gép a négyes számú amerikai példány. Eredetileg Kanadába szállították volna, de amikor vásárlója rájött, hogy nem lesz egyszerű dolga az importtal, inkább visszaküldte a gyártónak az autót, amely így új vevőre vár.
Hirdetés

Az utolsó Roadsterek műszakilag ugyanazt tudják, mint korábban értékesített társaik, ezüstszínű csíkokkal tagolt vörös karosszériájuk és antracitszürke alufelnijeik teszik különlegessé őket.
Tekintettel arra, hogy az egész világon mindössze tizenöt darab szaladgál majd, biztosan szép pénzt hoznak két-három évtized múlva valamelyik aukciósház autós árverésén.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 06:39
  Permalink

  Háát tudod…
  Akinek annyi manija van, hogy megengedhet magának egy ilyen kocsit, az valszeg nem az utcán keres magának “matracnak valót”…
  Onnantól meg már mindegy, ki fordul meg utánna…

 • 2017.10.31. at 06:39
  Permalink

  nem értem miért jó ez a kocsi ha az ember egy vagyonért vesz autót és elmegy csajozni akkor ezzel kiröhögik mert semmi hangja míg ha egy ferrarival megy csajozni az ember és ropogó kipufogóval elhajt na arra már tapadnak a csajok egyébként műszakilag jó autó

Vélemény, hozzászólás?