Ha a Mustang szabadidő-autó lenne!

X-Tomi elkészítette sokak rémálmát, de egész jó lett

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Régóta rebesgetik már, hogy valamiféle Mustangra hasonlító, kupé formájú szabadidő-autó várható a Ford háza tájáról. X-Tomi felvázolt egy elképzelést.


A piac diktál. A Porsche legkelendőbb modelljei a palettájának szabadidő-autó tagjai. Elcsábult a Lamborghini, a Maserati, a Bentley, a Rolls Royce és az Aston Martin is készíti már a saját szabadidő-járművét. A Ferrari bár fogadkozott, hogy náluk nem lesz ilyesmi, ám végül ők is belevágtak a projektbe és valószínűleg 2019 végére elkészül az ágaskodó lovacskával díszített SUV.
Hirdetés

Nincs tehát szégyenkezni valója a Fordnak sem, ha le akar húzni még egy bőrt a Mustangról. Habár nehéz elképzelni, hogy szép forma sülne ki a Mustan szabadidő-autóból, X-Tomi bebizonyította, hogy igenis lehetséges ügyesen megcsinálni. Nincs is másra szükség, egyszerűen csak a jelenlegi kasztnit meg kell tartani, rücskös terepgumikkal felszerelt kerekeket, és már kész is minden idők egyik legszebb kupé SUV-ja, természetesen Raptor utónévvel. Ha tényleg folyamatban már egy hasonló projekt a valóságban, remélhetőleg hasonló végeredmény születik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.09.22. at 17:58
    Permalink

    “Elcsábult a Lamborghini, a Maserati, a Bentley, a Rolls Royce és az Aston Martin is készíti már a saját szabadidő-járművét. ”

    …és a Lotus is. Amúgy szerintem inkább a négy- vagy ötajtós Mustangot kellene megvalósítani, össze lehetne valami olyan sportszedánt hozni, mint a Kia Stinger vagy a Dodge Charger. Persze pont mostanában tervezi a Ford a szedánjai eltörlését, ezért ráció nem sok lenne a dologban…

Vélemény, hozzászólás?