Ha Barbie Mercedes G-osztállyal járna…

Rózsaszín Mercedes G-osztály tuning Floridából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mansorytól szoktuk meg az elborult tuningverdákat, de most rálicitált egy floridai vállalkozás.


A Barbie babákhoz többféle játékautót is lehetett vásárolni az évek során, ám milyen géppel járna a valóságban, ha a trendi baba igazi hölgy lenne? Napjainkban mi mással, mint egy szabadidő-autóval? Ráadásul amennyiben hű akar maradni önmagához, akkor természetesen rózsaszín fényezést választana. Viszont a gyári színek között nagyon kevés a pink, ezért valószínűleg egy tuningműhelyhez fordulna segítségért.
Hirdetés

A Florida egyik luxusnegyedében működő Dale’s Wheels & Tires fogta a G-osztály leköszönő generációjának egyik legérdekesebb darabját, a G500 4×4² modellt és csinált belőle egy barbiverdát. Megemelték az egyébként is magasra nőtt terepjárót, gigantikus felniket raktak alá, természetesen vaskos terepgumikkal. Na, és persze rózsaszínre pingálták az egészet. Vagyis majdnem az egészet, ugyanis a sárvédők szélét és a tetőt feketén hagyták. Valamint a felnik is fekete-rózsaszínben játszanak.

Az autó egyébként nem csak úgy a vakvilágba készült, hanem komoly megrendelő áll a háttérben. Egy bizonyos Ms. Chloe tulajdonában van jelenleg, aki Dél-Floridában fodrászként ügyködik. A biznisz minden bizonnyal nagyon jól mehet. A különleges G-osztály eleve 225 ezer dollárba kerül (majdnem 60 millió forint), amire még rárakódik az átalakítás költsége is. Floridában érdemes tehát fodrászkodni!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?