Ha kell egy kis nitró

Nitróval bolondították meg a Chevrolet Camaro ZL1-et

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nyújtsa fel a kezét, aki kevesli a Chevrolet Camaro ZL1 teljesítményét. Ha mégis lenne olyan, akinek 580 lóerő nem elég, akkor van megoldás. Az Ultimate Auto amerikai tuningműhely tud gyógyírt a problémára.


Az újraértelmezett Chevrolet Camaro ZL1 újfajta fekete fényezést kapott, de ez persze nem minden. A hozzáértők kiszúrják a Borla kipufogóvégeket, a motorfedél alatt feltárul a K&N karbonházas sportlégszűrő és a szénszálas műanyag szívócsonk. De, hogy az ínyencek is csettintsenek, a szakemberek nitróval élesztették fel a motort, amelynek csúcsteljesítménye a beavatkozás nyomán 675 lóerőre nőtt.
Hirdetés

Egy ilyen dögös kocsihoz high-end hangrendszer dukál, a Chevy Camarót JL Audio HD erősítőkkel és két W7 mélyládával dobták fel. Az utastér egyhangú feketeségét a hangszórók vörös betétei színesítik. 6,2 literes, kompresszoros V8-as blokkjával a ZL1 nulláról 97 kilométer/órára 3,9 másodperc alatt gyorsul, végsebessége 296 kilométer/óra. Használható csomagtartója persze nincs, ott van ugyanis a látványkonyha - azaz a nitró tartálya és a nem kevés hangszóró.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?