Ha kiszabadulnál éjjelre, szenteste megteheted!

Felfüggesztik a kijárási tilalmat, de csak szentestére

A kormány úgy döntött, hogy szentestére, azaz december 24-éről 25-ére virradó éjjelre felfüggeszti a kijárási tilalmat

Kiss Róbert, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese online sajtótájékoztatón jelentette be: szentestére, azaz december 24-éről 25-ére virradó éjjelre felfüggesztésre kerül a kijárási tilalom a kormány döntése értelmében. Hozzátette: a magánrendezvények, családi rendezvények 10 fős korlátját továbbra is úgy kell érteni, hogy abba nem számítanak bele a 14 év alatti gyermekek.
Hirdetés
Müller Cecília tisztifőorvos sem hagyta kommentár nélkül a döntést: "Fontolják meg, meglátogatják-e idős vagy veszélyeztetett rokonaikat, mert bár a szentestét respektálják, de ez nem jelent lazítást, csak egy lehetőséget, amivel úgy kell élni, hogy a biztonságot megtartsuk." A szentestét követően marad - január 11-ig biztosan - a kijárási tilalom, mely szerint este 8 és hajnali 5 között csak a munkavégzés miatt hagyhatjuk el otthonunkat. Aki tehát szeretne egy kellemes éjszakai vezetést, szenteste teheti meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?