Ha lemerül az autója, üljön át egy másikba!

Időszaki csereautó a Volkswagen e-up! vevőinek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Volkswagen e-up! korlátozott használhatóságát felismerve, és a hatótáv körüli aggodalom enyhítésére hagyományos autóinak használhatóságát ajánlja villanyautó-vásárlóinak a Volkswagen.


A német e-up! tulajdonosok számára egy igen különleges szolgáltatást tesz lehetővé autójuk használhatóságának javítására a Volkswagen. Messzebb menne, mint az e-up! hatótávja, vagy valami méretes csomagot kéne elvinni? Nem gond, a VW majd kölcsönad egy hagyományos személyautót.
Még nem tisztázott, mennyit lehet furikázni a csereautóval és pontosan milyen áron, de évi 30 napra lehet majd igénybe venni, amibe belefér a családi nyaralás, egy-egy rokonlátogatás, vagy akár a karácsonyfa hazaszállítása is.
Hirdetés

Az e-up! villanymotorja 82 lóerőnyi teljesítményre képes, a miniautó 18,7 kilowattórás lítium-ion akkumulátorával 12,4 másodperc alatt eléri a százas tempót, végsebessége 130 km/óra, és persze kímélő üzemben, de 160 kilométert tud megtenni egy feltöltéssel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?