Ha nem elég exkluzív a Veyron, kérésére aranyba foglalják

Aranyos Bugatti a Mansorytól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mansory cég híres arról, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül tuningol méregdrága autókat. Jelen esetben egy Bugatti Veyron volt az áldozat.

Különleges vagy vulgáris? Nem is olyan egyszerű ennek a kérdésnek az eldöntése, ha közben a Mansory Bugatti Veyron 16.4 Linea Vincero d'Oro képeit szemléli az ember. A tuningcég különleges karbon-szövetből gyártotta újra az autó karosszériáját, amelyben a szálak jóval vastagabbak, mint gyárilag. A fényezést lehagyták, hogy mindenki alaposan meg tudja csodálni a vonalakat, majd a lehető legtöbb alkatrészt bearanyozták. Nem arany színű festék, hanem igazi nemesfém borítja a hűtőrácsot, a felniket, a tükröket és a karosszériának rengeteg apró kiegészítőjét. Azonban nem elégedtek meg ennyivel, tisztában voltak vele, hogy a tulajdonos idejének java részét a volán mögött ülve fogja tölteni, ezért a belső teret is alaposan átépítették. Arany színű bőrrel vadították meg az üléseket, a kormánykereket, de a nemesfémből már semmi nem jutott az utastérbe. Valószínűleg ennek kompenzálására fúrtak több száz LED-et a műszerfalra és a tetőre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?