Hajléktalanokat autóztatott a Lamborghinijében. Valóban jófej?

A gazdag Lamborghini-tulaj sétakocsikázásra vitt pár hajléktalant

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kedves gesztus, vagy csak egyfajta felvágás? Átverős videói után most hátsó szándék nélkül kocsikáztatott meg pár embert a YouTube-sztár.


Dennis Roady szereti megviccelni az embereket. Korábbi videójában pár dollárt kunyerált benzinre, majd odalépett Mercedes-Benz SLR McLarenjéhez. Volt olyan jótékonykodó, aki felháborodott, volt, aki értette a viccet. Most egy olyan videót töltött fel, amiben Santa Monica-i hajléktalanokat autóztat meg hófehér Lamborghini Gallardo Spyderjében. Ön is csinálna ilyet, ha lenne egy érdekesebb autója? Vajon a Lambó-kör tényleg mindenkinek örömöt okoz, vagy volt, aki kiakadt azon, hogy más olyan autót hajt, amiből komplett családok több évtizednyi megélhetése kijönne? A kérdés nyitott. Ha viszont a fuvarral tényleg okozott élményt a videó készítője, akkor kicsit jót tett. Alul a lamborghinis autóztatás, lejjebb az SLR-tréfa videója.
Hirdetés


Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?