Halálcsillag lebeg a Nissan fölött

Star Wars témájú standot állított a Nissan, a párosítás nem véletlen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ügyesen használja ki a Nissan az új Star Wars mozik körüli felhajtást, először Las Vegasban, most pedig Chicagóban is ilyen témájú standot építettek egy óriási Halálcsillaggal.


Elég klassz standot állított fel a Nissan a napokban nyitott Chicagói Autószalonon. A japán gyártó ügyesen használja ki az új Star Wars mozi, a Rogue One, vagy magyarul Zsivány egyes körüli felhajtást, amiben van némi szerencséjük is. A nálunk X-Trail-ként ismert SUV-t az amerikai piacon Rogue néven forgalmazzák, már a korábbi, nálunk nem ismert modellt is így hívták. Jó befektetésnek látták némi pénzt önteni a Disney zsebébe a jogokért, hogy egy Rogue One nevű Star Wars témájú különkiadást mutathassanak be. Ennek már jó néhány hónapja, és a vásárlók állítólag megvesznek érte, a márkakereskedések kifogytak a készletekből, van, aki látatlanban, tesztkör nélkül rendelt.
Hirdetés
A rohamosztagos fehér fényezésű, fekete kiegészítős, és a Darth Vadert megidéző koromfekete kivitelek egyedi Star Wars plakettet is kapnak. A kép viszont a kiállításokon teljesedik ki, Las Vegasban egy életnagyságú birodalmi Tie Fighter űrhajót állítottak ki egy német fanklub jóvoltából. A chicagói standon már több minden van, a legszembetűnőbb a Disney stúdió által készített több mint 5 méter átmérőjű Halálcsillag, ami a stand felett lebeg. Alatta egy különleges koncepcióautó, egy Nissan Rogue/X-Trail X-szárnyú vadászgépet mintázó kiegészítőkkel áll, a lázadó hajók megviselt festésével és mozgó droiddal a tetején. Ez sajnos nem eladó, viszont fantasztikusan látványos, és poénnak sem utolsó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?