Halálos baleset történt a Hegyalja úton

Volkswagen és Honda karambolozott hajnalban Budapesten

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A rendőrség közleménye szerint a hajnalban történt balesetben két ember életét vesztette, gyakorlatilag mellékes, hogy a fotók alapján mindkét autó totálkárosra tört.

Ma hajnalban halálos baleset történt Budapesten, a XI. kerületi Hegyalja út 50. szám magasságában. Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a két autó, a friss Volkswagen Arteon és a kilencvenes évekbeli Honda Civic alighanem frontálisan csattant össze. Mint azt a rendőrség írja, az egyik járműben négyen utaztak, akik közül a vezető és az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik jármű két utasa szintén megsérült. Alighanem a korosabb Hondában utaztak az elhunytak.
Hirdetés
A rendőrök a helyszínelés idejére a Hegyalja út Pest felé tartó forgalmát a BAH-csomóponttól, a Buda felé tartó forgalmát pedig az Avar utcától lezárták, csak reggel tudták visszaadni az útszakaszt a forgalomnak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?