Hamarosan érkezik a Hyundai 8 milliós villanyautója!

Újabb gyártó lép be az elérhetőbb áron kínált elektromos modellek piacára

Mutatjuk, mire számíthatsz a Hyundai olcsó villanyautójától, amelyet június végén terveznek bemutatni Koreában. Íme minden, amit eddig tudunk a koreai Casper alapjaira épülő, tisztán elektromos Insterről.

Nyilvánosságra hozta a Hyundai a hamarosan érkező, értesüléseink szerint 8 millió forint alatti árcédulával támadó, tisztán elektromos Inster első fényképeit. Az autó alapjaként szolgáló, benzinmotoros Caspert ugyan kizárólag Koreában forgalmazza a gyártó, ám

az elektromos változat szinte biztosan érkezik majd Európába is.

Mindezt azért kezelhetjük majdnem tényként, mert nemrég az Autocar munkatársai Skandináviában találkoztak álcázott Inster teszteutókkal. A koreából érkező városi villanyautó 355 kilométeres hatótávot céloz az előzetes információk szerint, ami jelentősen több a konkurensének tekinthető Dacia Spring 230 kilométerénél. Az aprócska, várhatóan 3,6 méteres villanyautót valószínűleg még júniusban bemutatja a koreai gyártó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?