Hamilton legyorsulta és le is szólta Vettelt

Hamilton: Évek óta Vettelé a legjobb F1-autó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A 2008-as F1-világbajnok Hamilton rendesen odamondott a háromszoros címvédő Vettelnek, s el is vette tőle a Top Gear-elsőséget. Igen, a megfizethető Lianával.

A 2008-as F1-világbajnok Lewis Hamilton volt a BBC-féle, méltán népszerű Top Gear vendége, a műsorvezető Jeremy Clarkson pedig azonnal hozzávágta, hogy a McLarentől a Mercedeshez igazolása olyannak tűnik, mintha a Manchester Unitedtől átszerződött volna mondjuk a West Hamhez. Fociban kevésbé jártasaknak: előbbi a legeredményesebb angol alakulat, utóbbi pedig legfeljebb középcsapat, nem több. Hamilton azt felelte, hogy szeret kockázatokat vállalni, de amellett, hogy nem vár azonnali sikereket, 13 mclarenes esztendő után szüksége volt a váltásra, s hisz a későbbi fejlődésben. Aprólékos schumacheri munkával maga köré építené, s hosszú távon győzelemre vinné az istállót.Hamilton a háromszoros címvédő Vettellel kapcsolatban elmondta, hogy évek óta övé a legjobb technika, ráadásul a Red Bull pilóta a Top Gear Surrey-ben fekvő tesztpályáján is elvette tőle a rekordidőt, így hát nagyon is vissza akart vágni - legalábbis a show jó öreg Suzuki Lianájával. Hamilton most - száraz aszfalton - több mint egy másodperccel megjavítva Vettel eddigi 1:44-es etalonját 1:42.9 perces új csúcsot repesztett, amit nem kis elégtétellel nyugtázott, örült, mint egy gyerek - azt meg majd meglátjuk, hogy a versenyszezonban is lesz-e oka őszintén mosolyogni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?