Hamilton tényleg otthon hagyta az eszét?

Villeneuve megmondta a tutit Hamiltonról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sokan kritizálják Lewis Hamiltont versenyzési stílusa miatt, de Jacques Villeneuve most jól megmondta.

Jacques Villeneuve első két remek szezonja, és világbajnoki címe után nem sok maradandót alkotott a Forma–1-ben, legfeljebb extrém frizuráira és legalább két számmal nagyobb overalljaira emlékezhetünk.
Most azonban a híranyagból végkép kifogyva elővették őt és megkérték, kommentálja Lewis Hamilton már-már tarthatatlan agresszív vezetési stílusát.
Számomra egy kicsit úgy tűnik, mintha visszalépett volna a fejlődésében.” – mondta Villeneuve. „(Tavaly) még mindig agresszív volt, de úgy tűnt, hogy sokkal többet gondolkozik, az idén viszont otthon hagyta az eszét.”
Mielőtt még a Hamilton szurkolók megdobálnák sárral Villeneuve-öt, gyorsan folytassuk a kanadai idézetét.
Szuper agresszív lett, és nagyon élvezetes őt nézni. Ez nagyszerű, és nem akarnám, hogy megváltozzon. Ő az egyedüli akció a versenyeken, miután mindenki azt az unalmas DRS-t használja. Ő az egyetlen, aki küzd!
Na tessék, Villeneuve végre megmondta a tutit.
Én is hajlok rá, hogy igazat adjak neki, mert tény, hogy amikor Hamilton akciózik, akkor sokkal kisebb a sansza, hogy az ember halkan elhorkolásszon a Forma–1-es közvetítések alatt. És hát végül is az sem baj, ha ebben az uniformizált sportban van valakinek egyénisége.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?