Hamisított Ferrarival jár az új Magnum

Figyeld meg részletesen az új Magnum sorozat előzetesét!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb klasszikust ébresztenek fel a sorozatok világában. A nagybajuszos magánnyomozó, Magnum kalandjait azért kedvelhették az autórajongók, mert egy gyönyörű Ferrari is az állandó szereplője volt. De mit kapunk a rebootban?


Óriási felháborodást váltott ki az új Magnum első előzetese, amelyből kiderült, hogy a magánnyomozót alakító színész, Jay Hernandez (többek között az Öngyilkos osztagból lehet ismerős) nem visel hatalmas bajuszt az arcán, és a hawaii mintás ingeket sem veszi fel. Az előzetes alapján nem sikerült Tom Selleck karizmáját hozni, ám egy másik érdekességre is felhívták az éles szemű nézők a figyelmet. Méghozzá a Ferrari 488-ra, amely valójában nem is egy Ferrari.
Hirdetés

Teljesen más az autó hátulja az előzetesben, szóval ez csak egy replika, ami nem meglepő, hiszen nem olcsó mulatság ripityára törni egy ilyen sportautót. Feltűnik viszont egy igazi 308 GTB, illetve Hawaii is valós. Valamint Higgins dobermannjai szintén, habár a brit uraságot egy brit hölgy váltja, szóval egy esélyt azért kaphat a sorozat, amelyet az a Justin Lin rendez, aki már, négy Halálos iramban filmet letett az asztalra. Bár ez nem feltétlen jó jel. Felreppentek egyébként olyan pletykák, hogy a CBS elhalasztja a premiert az előzetes rendkívül negatív fogadtatása miatt. Nézd meg te is és a kommentek között írd le, hogy mennyire tetszik vagy nem tetszik!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?