Hányás nélkül megúszta a ralizást a Mikulás

Turán Frici megautóztatta a Mikulást

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy ismert édességgyártó cég ültette be Turán Frigyes Fiesta raliautójába a lappföldi otthonából hazánkba látogató Joulupukkit.


A jó öreg Joulupukki ismét Magyarországon járt az idei Mikulás ünnep alkalmából, amit a szerző cipőjében ma reggel talált csokoládék is igazolnak, és a csoki- és autogram osztás mellett kicsit ralizott is Lappföld sztárja. A télapó öreg haverját ezúttal a rali világbajnokság Super 2000-es kategóriájában szereplő Turán Frigyes vitte magával egy körre pöttyös Fiesta S2000-es raliautójával: a kaland után mindketten elismerően nyilatkoztak egymásról, a versenyző a Mikulás kiváló navigátori képességeit dicsérte, míg a hószakállú öregúr elmondta, hogy még sosem ült raliautóban, és tetszett neki, ahogy Frigyes hatalmas nyugalommal terelgette az erős autót a forgalomban.
Hirdetés
A rénszarvasok kicsit megsértődtek a produkció láttán, de Joulupukki megnyugtatta őket, hogy továbbra sem mond le a környezetbarát hajtásról, miután megtudta, hogy a Fiesta S2000-essel nem tudná megközelíteni a kéményeket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?