Három Aston Martin is feltűnik a legújabb Bond-filmben

James Bond tobzódhat: három Aston Martin közül választhat. Mutatjuk, melyek közül!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Aston Martin végre véget vetett a titkolózásnak: ez a három modell tűnik majd fel a 2020 tavaszán debütáló James Bond filmben!

Sok találgatás előzte meg a következő, összességében 25. James Bond filmet. Korábban ugye az is találgatásra adott okot, hogy Daniel Craig marad-e még egy film erejéig a legendás titkosügynök szerepében, míg az autórajongók fantáziáját inkább az foglalkoztatta, hogy ezúttal milyen spéci járgányok tűnnek majd fel a vásznon.
Nos, a lenyűgöző múlttal rendelkező brit márka immár elérkezettnek látta az időt arra, hogy lehulljon a lepel a titokról: ezúttal három modell is James Bond keze alá fog dolgozni a világ megmentése közben. Egész pontosan egy Aston Martin DB5, egy Aston Martin V8-as, és a legújabb limitált szériás kiadás, a Valhalla jut szerephez a 007-es legújabb kalandjában.
Hirdetés

Mindenesetre James Bond karaktere a DB5 és a V8 esetében nem most fogja először tekergetni a kormányt. A DB5 ugyanis feltűnt már Craig oldalán a Skyfall-ban, míg az Aston Martin V8-as Timothy Dalton vezetésével debütált a filmvásznon, még az 1987-es, Halálos rémületben című Bond moziban.
Az autók között az egyetlen újonc tehát a Valhalla lesz, ami idén év elején, a Genfi Autószalonon mutatkozott be a nagyközönség számára. Igaz, ez a középmotoros hiperautó akkor még AM-RB 003-as kódnéven futott, mivel a járgány az Aston Martin és a Red Bull közös munkájaként látta meg a napvilágot, Adrian Newey tervezésében.
Ahogy azt korábban is megírtuk[/url], a Valhalla egyébként mindössze 500 példányban fog készülni, és egy V6-os turbófeltöltővel ellátott benzinmotor fogja működtetni hibridrendszer segítségével. A pacik számát 1000 lóerőre taksálják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?