Három évre szóló bérmegállapodást kötött az Audi Hungaria

Bérmegállapodás az Audi Hungariánál

Az elkövetkezendő három évben 36% bérnövekedésre számíthatnak az Audi Hungaria, azaz a győri üzem dolgozói - derül ki a cég közleményéből.


Bár most minden bizonnyal az foglalkoztatja a dolgozókat leginkább, hogy mennyi ideig nem fognak tudni dolgozni, nem csak az Audi üzemeiben, hanem a gyáraikat sorra bezáró egyéb gyártóknál is, ám az Audi Hungaria ma mégis egy, a dolgozói számára kedvező hírről számolt be.
Hirdetés
Miként arról a cég hírt adott, az Audi Hungaria Zrt. és az Audi Hungária Független Szakszervezet tárgyalódelegációi sikeresen lezárták a bértárgyalási folyamatot: 3 évre szóló megállapodásuk értelmében dolgozóik átlagosan 36%-os jövedelemnövekedésben részesülnek. Az ajánlat az első évben, azaz idén áprilistól átlagosan 12,5%-os jövedelemnövekedést jelent a munkavállalóknak.
A bérmegállapodás egyéb elemeket is tartalmaz, így például az inflációkövetést és az évente 130.000 forint egyszeri szabadon választható kifizetést. A bérmegállapodás részét képezi egy, a foglalkoztatás biztonságát támogató intézkedéscsomag is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?