Három vicces csajos apróság a kocsihoz

Nagyon rózsaszín!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Változó a rózsaszín szín és a hozzájuk kapcsolt hölgyek viszonya. Van, aki valóban örömmel viseli, használja, mások egyenesen elutasítják, s bizony olyanok is vannak, akik poénra veszik... három jópofa színes csajos kütyüt mutatunk most be.


Rózsaszín szőrös kormányvédő, bal oldalt "bal", jobb oldalt "jobb" felirattal (angol nyelven)... Nincs mit különösebben magyarázni rajta, ez tényleg az annyira rossz, hogy már jó kategória. Ezért a használata is sokkal inkább vagány, mint égő, nem vall rossz humorérzékre!
Talán a kis pudlikat irigyelte meg az a tulajdonos, aki autójának orrdíszét is kötött pulcsiba öltöztette. Mivel ilyen kis méretben (tudtunkkal) még nem lehet kapni ruhácskákat, valószínűleg házi gyártmány. Egyébként nem is lenne rossz, elképzelem, hogy bemennénk az autósboltba, és ott sorakoznának szobrok szerint, különböző színekben az orremblémákra való téli viseletek... egyszer talán még ez is bejön a divatba, mint az autós műszempilla, amelyet először ugyanígy úgynevezett "házi barkács" kivitelben bukkant fel.
Végül, de nem utolsó sorban... a tavalyi karácsony egyik slágere, amelynek dugóban is hasznát veszik. "Rózsaszín rubik kocka, csak szőkéknek", amelynek minden egyes kockája rózsaszín... így garantáltan pár másodperc alatt is "kirakható".
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?