Hirdetés

Háromtonnás repülő gumi nyomta laposra

Ilyen az, amikor ottfelejtik egy munkagép kerekét a kompresszoron

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megvan az érzés, amikor tudod, hogy valamit elfelejtettél, de hirtelen nem tudod mi az? Bedugva hagytuk a vasalót, vagy nem zártuk le a sütőt? Jaa, a gumi! Bumm!!!!!

Több méter magasba repült a kompresszoron felejtett 3 tonnás munkagépkerék

Nem feltétlenül gondolnánk, hogy az egyszerű levegő mekkora problémákat tud okozni. Gondoljunk csak bele, a tűz is abból él, minél többet kap, annál nagyobb lánggal csap fel, viszont már önmagában is nagy galibát tud okozni, mondjuk egy gumiabroncs felfújásakor. Láttunk már kísérletet arra, mi is történik, ha a végletekig fújunk egy gumit. Amikor már nem bírja a nyomást, eldurran. Ilyen méretben viszont még senki nem próbálta, a pusztítás pokoli.

Az egyik dolgozó Corollája nagyon rosszul járt, ezt hívják balszerencsének, mivel amúgy lett volna hová essen a kerék. Senki nem sérült meg szerencsére, csak a kutya ijedt meg nagyon

Hirdetés

Egy normál abroncs nagy bajt nem okoz a környezetében, ha eldurran. Persze ha autón van, akkor azért keletkezik kár körülötte. Orosz munkások nem önszántukból, de kipróbálták, milyen egy munkagép 3 tonnás kerekét túlfújni. Ottfelejtették a kompresszoron, miután egy javítást követően újra föl kellett fújni. Durranás helyett inkább robbanásnak nevezhető a történet, amiről videó is készült, a Mirror oldalán tudják megnézni, ráadásul akkora ereje volt, hogy több méter magasra repült tőle a kerék, ami véletlenül épp egy Corollán landolt. Laposra nyomta a kocsit, ami sajnos az egyik munkás saját autója volt, persze végződhetett volna súlyosabban is, szerencsére senki nem sérült meg, kivéve a telep őrkutyáját, aki finoman szólva is megijedt.

Hirdetés

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?