Hasselhoff saját K.I.T.T.-je most eladó

Megfelelő árért David Hasselhoff maga adja át az árverésen eladott K.I.T.T.-et

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Baywatch és a Knight Rider sztárja elárverezi szinte az összes összegyűjtött relikviáját, köztük saját K.I.T.T.-jét is.

Erőset húzott David Hasselhoff 2021 első napjaiban, elárverezi az összes saját relikviáját! A színész saját Twitter oldalán osztott meg egy videót, amiben hivatalosan is elindította a licitálási lehetőségét saját kincseire, amiben arany- és platinalemezek, filmplakátok, kazetták és sok más apróság mellett egy óriási úszó Hasselhoff szobor is megtalálható. Ezek mellett pedig még az a fürdőnadrág is, amit a legújabb Spongyabob filmben viselt, ami viszont minket a legjobban érdekelhet, az David Hasselhoff, vagyis a Knight Riderben Michael Knightot alakító színész saját tulajdonú Pontiac Trans Amje. Hasselhoff több autó mellett egy teljesen átalakított K.I.T.T.-et is tart, pontosabban tartott eddig, ugyanis most nyitott a lehetőség bárki számára, hogy megvásárolja. A becsült értéke valahol 175-300 ezer dollár közé tehető, vagyis 50-88 millióra becsülik. Ha ennél 25%-kal többért kelne el, Hasselhoff saját maga szállítja le az új tulajdonosnak. Neki még az a lehetőség is nyitott, hogy 2,5 milliós plusz összegért a színésszel vacsorázzon, erre ugyanis bármikor be lehet fizetni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?