Hát itt van! A Pofátlan(TAN)ítás 23. része

Pofátlan(TAN)ítás: döbbenetes szabálytalanságok a rendőrök szeme láttára

Ismét egy összeállítással jelentkezett a rendőrség, a jelöletlen, de azért csöppet sem felismerhetetlen rendőrautók előtt sokan, sokféle szabálytalanságot képesek elkövetni.

Nem túl nehéz felismerni a jelöletlen rendőrautókat sem, hiszen az elmúlt években az összes rendőrségi autóbeszerzés kapcsán volt hírverés bőven. Audi A3 Limusine, Mercedes-Benz B-osztály, Skoda Octavia jellemző ma leginkább, persze vannak még Opel Astrák is. Csöppet sem mondom azt, hogy ezekre kellene figyelni, nem pedig a szabályok betartására, de az azért meglepő, hogy a felismerhető park ellenére is elképesztő szabálytalanságokat képesek egyes sofőrök a rendőrök szeme láttára elkövetni. Ráadásul nem csak a jelöletlen autók előtt képesek sokan szabálytalankodni, akár matricázott rendőrautók előtt is.
Hirdetés
Van ebben a videóban minden: záróvonalon előzés bőséggel, zebra előtt meg nem állás, behajtani tilos tábla figyelmen kívül hagyása, piroson áthajtás is bőséggel. Lehet okulni, semmi értelme ezeknek, mert legjobb esetben is csak 1-1 perc nyerhető, míg közben életek sodródnak veszélybe, ha pedig a rendőr is látja, tízezrekkel apadhat a bankszámlánk, ami persze még a szerencsésebb egy balesethez mérten.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?