Hatalmasat repült ez a lakóautó, a kompon landolt

Filmbe illő jelenet játszódott le a kikötőben, sajnos nem forgatás volt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Brutális csattanással landolt egy lakóautó az éppen induló kompon, a jelenet akciófilmbe illő, a végeredmény tragikus, a sofőr viszont így is egy hős.

Nehéz anélkül megnézni ezeket a képsorokat, hogy újra és újra ne játszanánk le. A videóban egy kanadai komp fedélzeti kamerájának képét láthatjuk, ami akciófilmbe illő jelenetet vett fel a kikötőből elindulva. A felvételen az látszik, ahogy a szellősen, de autókkal telepakolt komp elindul, az utasok lézengenek a fedélzeten, mindenki keresi még a helyét, amikor is mindenki egy irányba fordul, majd ahogy lehet, futásnak erednek, ugyanis akkor már a levegőben pillantják meg azt a lakóautót, ami pár pillanattal korábban épp a felhajtott rakodórámpán ugratott el és egyenesen a hajó felé tart.
Hirdetés

A lakóautó kíméletlenül csapódik a komp fedélzetének épp egy olyan pontjára, ahol pont nem áll autó, persze leginkább a Ford F-150 fogta meg a túlcsúszástól. A lakóautó műszaki hiba miatt nem tudott lassítani, legalábbis így fogalmaz a rendőrségi jelentés, vélhetően a fék mondta fel a szolgálatot. A sofőr, Éric Belec megpróbált lassítani, ám ez cseppet sem sikerült, amikor látta, hogy nem fog tudni megállni a rámpa előtt, dudálni kezdett, a kompon utazókból páran vélhetően ennek köszönhetik most az életüket. Éric Belec sajnos belehalt a balesetbe, utasát kritikus állapotban szállították kórházba, állapota egyelőre válságos. A baleset szörnyű, a sofőr mégis az utolsó pillanatban is azt tette, ami tőle telt: a dudálással felhívta az utasok figyelmét. A végeredmény így is súlyos, de ennél sokkal nagyobb is lehetett volna a rombolás, ha a hajó csak 1-2 másodperccel később indul el.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?