Hátán hordja házad a Mini Countryman

Tetőre szerelhető sátorral indulhatsz kirándulni a Countrymannel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A britek mindig is a hétvégi piknik mániájukkal próbálták feldobni az autókat. Most az új Mini Countryman kiegészítőinek listáját bővítették egy ügyes sátorral.


A brit életérzés velejárója, hogy mindenük a kirándulás és a piknik, amihez rendszerint autó is társul. Gondoljunk csak a csomagtartóból kihajtogatható padra, vagy a Rolls-Royce-okhoz kapható, Ajkán készülő kristálypoharas piknik készletre, valahogy mindig megjelenik náluk ez a vonal. A Mini ugyan már jó ideje német, a brit életstílust és a hagyományokat azért igyekeznek megtartani, amit most az új Countrymanhez rendelhető sátorral bizonyítanak is.
Hirdetés
A Mini új szabadidőautójához már volt szerencsénk, a stílusos SUV mindent hoz, amit egy Minitől elvárunk, már ami a vezethetőséget és a dinamikát illeti, mellette viszont egészen élhető méretű belteret és csomagteret ad. Az Autohome által kimondottan a Mini Contrymanhez gyártott tetősátor ezt még csak bővíteni tudja. A minőségi anyagokból készült laposra csukható sátor két ajtóval, két ablakkal és belső világítással készül, valamint matrac is van benne gyárilag. Kétféle színben készül, feketében és fehérben, hogy a Countryman tetejéhez választott színben passzoljon. Belmagassága 94 centi, így épp csak felülni lehet benne, létrával juthatunk fel rá, viszont vízálló és még a szél ellen is véd, valamint a szúnyogok sem tudnak felzabálni odabent.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 19:01
    Permalink

    Hát ez felesleges és értelmetlen autókiegészítők csúcs kategóriája.Nem értem, hogy miért sátraznék az autóm tetején, mikor ezt a földön sokkal kényelmesebben is megtehetem…

Vélemény, hozzászólás?