Hazai mutatvány: repülés egy Jeep Wrangler felett

Hihetetlen mutatványok: repülés autó felett, búvár az autóban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha egy mondatban szerepel az autó és a repülés, az általában nem jelent jót, ezúttal azonban szó sincs balesetről, sőt a SportVerda adásába, illetve a CsodaVerda autójába még egy búvár is belefért.

A legtöbb autót könnyebb megkerülni, mint átugrani, egy magas terepjáróra pedig fokozottan igaz ez. A Face Team akrobatikus kosárlabda-csapat vezetője azonban mégis épp egy Jeep Wranglert ugrott át. A mutatvány az alábbi videóban, pontosabban annak második felében tekinthető meg.
Hirdetés
Ugye milyen jó látni, hogy az autó és a repülés nem csak egy-egy baleset kapcsán említhető együtt? Nos, miként az a SportVerda CsodaVerda blokkjából kiderül, könnyűbúvár sem csak vízből mentés esetén kerülhet - hívatlanul - egy autóba. Tordai István lapunknak elárulta, hogy már nagyon elege van e furcsa lényekből, a stábtagoktól persze megtudtuk, hogy mindez mellébeszélés, ugyanis az összes abszurd jelenés a műsorvezető pihent elméjének szüleménye. Egyébként meg a gyerekek imádják a hívatlan könnyűbúvárokat és a CsodaVerdában a gyerekek kívánsága mindenek felett áll.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?