Hazánk tájait BMW túramotorral fedezi fel Jeremy Irons

BMW GS-t használ Magyarországon Jeremy Irons

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mercedessel érkezett a BMW motorkerékpár átadására az Oscar díjas színész, ettől eltekintve nem volt baki.

A Magyarországon filmet forgató Oscar-díjas angol színész, Jeremy Irons a BMW Magyarország székházánál vette át a legendás BMW GS sorozat legújabb tagját, egy BMW R 1200 GS-t, amellyel Budapesten és vidéki túráin fog közlekedni, egyelőre december elejéig. Irons július óta forgatja Magyarországon a The Borgias című sorozatot, amiben a később VI. Sándor pápaként ismert Roberto Borgia szerepét játssza.
„Szeretek Magyarországon dolgozni, de eddig nem volt alkalmam motorral is megismerni az országot. Autóval például Esztergomba jutottam el, ahová mindenképpen visszatérek két keréken, nagyon tetszett. A magyar tájak gyönyörűek, csupán a magas hegyeket és a kanyargós szerpentineket hiányolom egy kicsit. Útjaimra gyakran elkísér feleségem is, akivel nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy egy BMW túraenduróval fedezhetjük majd fel a vidéket, mivel otthon, az Egyesült Királyságban is ezt a márkát használjuk. Szerencsére a motor mellé számos remek útvonaltippeket is kapunk, amiből szemezgethetünk” – mondta el a színész, majd hozzátette, Magyarországhoz a munkája során több alkalommal is közel került, hiszen számos magyar filmessel dolgozott már együtt, többek között Szabó Istvánnal és Koltai Lajossal a Csodálatos Júlia című filmen, illetve innen származik régi jó barátja, Andy Vajna is, sőt, Londonban A gyertyák csonkig égnek egyik főszerepét játszhatta a színpadon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?