Head-up kijelzővel frissül a Suzuki Baleno Indiában

Modernebb külsőt és menő extrákat kap az indiai Suzuki Baleno

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Európáan már leköszönt Suzukit Indiában viszik, mint a cukrot: elég volt egy sötét teasert meg egy vetített kijelzőt ellőniük, és már pörögnek is az előrendelések. Mutatjuk a részleteket!

A Baleno 2015-ben jelent meg, majd amikor Európából - részben érdeklődés hiányában - kivonult 2019-ben, akkor Indiában frissítést kapott, így a mostani ráncfelvarrás már a második lesz a modellnek. A külső fotó igen sötét, még utólag javítva a fényerőn is alig árul el valamit a változásokról, annyi biztos, hogy az új S-Cross stílusában rajzolták újra az elejét. A lökhárító szögletesebb, a hűtőmaszkot pedig krómcsík emeli ki, ezzel is modernebb, a gyártó állítása szerint "prémiumautósabb" külsőt kap.
Hirdetés
A motor változatlanul az 1,2 literes, 89 lóerős lágyhibrid marad, sem a dízel, sem az 1,8 literes verzió nem tér vissza a frissítéssel. Az ötsebességes kéziváltó is megmarad, ellenben a CVT váltót egy hagyományos automatára cseréli a Suzuki, a beltérben pedig a hivatalos infók szerint "modern és látványos technológia uralkodik majd". Remélhetőleg a biztonságról sem feledkeztek meg a japánok, jelenleg ugyanis mindösszesen 2 légzsák jár alapáron az indiai Balenóba, összehasonlításképp Európa már 2019-ben is 6 lufit kapott e modellhez is. Bár a bemutató majd csak február végére várható, az előrendeléseket már megnyitották, az előlegek pedig már sorra érkeznek is az újdonságra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?