Hegylakó McLarenekkel keresik a vevők kegyeit

Pikes Peak kollekcióból is válogathatnak már a McLaren vásárlók

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mclaren Special Operations (MSO) következő nagy dobása a Pikes Peak legendája köré felépíett 600LT.

Egy egész kollekciót alkotott az MSO a Pikes Peak hegyiverseny nevével fémjelzett 600LT Spider modellekből, természetesen különböző fényezéssel. A hat szín a „fekete arany”, a „fehér arany, a „nerello piros” (ami inkább vörös szőlő), a „vulkán vörös”, az „aurora kék” és a „midász szürke”. Mind-mind hangzatos név, és valóban látványos színek, amiket tovább bolondítanak az arany vagy mattfekete csíkok, amik külön rendelhetők, illetve az aranyszínű felnik. Az arany az utastérben is feltűnik, a kormánykeréken és a váltófüleken, míg az ülések fejtámláiba a Pikes Peak nevet nyomták, mondanom sem kell aranyszínű betűkkel. Természetesen a sorszámozott plakett sem maradhat el az utastérből, ahol a Senna modellből ismerős karbon ülések is helyet kaptak.
Hirdetés

A 600LT Spider az ötödik LT, tehát longtail modell a McLaren kínálatában. Mozgatásáról 3,8 literes, V8-as turbómotor gondoskodik, 592 lóerővel és 620 Nm forgatónyomatékkal. Ez az erő három másodperc alatti 100-as gyorsulást ígér! A Pikes Peak kollekció darabjai már megrendelhetők, 256 200 dollárért, ami körülbelül 75 millió forint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?