Helyreigazítás: én hazudok, nem Lázár János

Lázár János helyreigazítást kér

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Helyreigazítás: valótlanul állítottuk, hogy Lázár János hazudik új autója árát illetően, illetőleg valótlanul keltettük azt a látszatot, mintha Lázár János új autója értékének felét letagadta volna.

"Helyreigazítás: Lapunk 2011. március 17. napján közölt 'Duplájába kerül Lázár János új autója, az Audi A6 Allroad Quattro/Miért néz mindenkit hülyének Lázár János?' című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Lázár János hazudik új autója árát illetően, illetőleg valótlanul keltettük azt a látszatot, mintha Lázár János új autója értékének felét letagadta volna."
Érdekelt is engem Lázár János autójának az ára. De ha egyszer egy bulvárlap cikket közöl az autóról, és ott a valós értékének alig felét tünteti fel, ráadásul ezt az információt a fél magyar sajtó is átveszi, úgy gondolom meg, kell szólalni. És ha ebben a cikkben egy csomó információt közölnek az autóról, amiket csak maga a tulajdonos tudhat, akkor az olvasó (ha nem is mindegyik, de én minden esetre) a Lázár János arcképe felett mintegy két centiméterrel olvasható "A nagyjából 7 milliót érő..." információt is a frakcióvezetőnek tulajdonítja. Nos, micsoda tévedés! A cikkben olvasható összes információ valóban tőle származik, ez az egy adat viszont a cikkíró becslése.
Tévedésem egy (talán valóban túlságosan indulatos) blogbejegyzést eredményezett, amit Lázár János nem hagyhatott szó nélkül, ügyvédje útján utasított a fent olvasható helyreigazítás közlésére.

Tehát, nem Lázár János hazudott, hanem én...


Azt nem vitatták, hogy az autó valóban duplájába került a cikkben említett árnak, nem kifogásolták azt a magánvéleményemet, hogy Lázár János hülyének néz minket. Természetesen senkinek semmi köze ahhoz, hogy Lázár János mennyi pénzért vesz autót. Ha a fél ország a fele értékről tud, és ő nem helyesbít, az hazugságnak nem nevezhető. Még keresem az erre a magatartásra jogszerűen használható szót...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 18:14
    Permalink

    Hát bizony gusztustalan színjáték, amit a Fidesz,így Lázár is művel… Tavaly ünnepelte Lázár, -többek között-a Hódmezővásárhelyi strandon első 1 milliárd forintjának megszerzését.Nem csoda, ha mindenkit lenéz,aki nála kevesebbet harácsolt össze.Most azokon a szilárd alapokon királykodik, amiket az előző Hódmezővásárhelyi polgármester hagyott-aki 8 szorosára növelte a város vagyonát, azaz a néhai Rapcsák András.Ő ezeket a kiskiráky allűröket mellőzte, ember tudott maradni,és szenvedett ott azzal a buta, rosszindulatú, kicsinyes, személyeskedő képviselőtestülettel. Ez a mostani nagyzolás,lenézés, az egész hatalmon lévő pártsruktúrára jellemző.Lázár szégyenlapra helyezi, aki a neki kiutalt élelmiszersegélyért,(8kg lisztért!!!) nem ment el, a város túlsó végébe, zuhogó esőben?Hát ez volna a szociálisan érzékeny vezetés?Viktor előbb utóbb úgyis megkoronáztatja magát, ha így halad,tehát szüksége lesz egy jó udvari bolondra, hisz az minden nagy királynak volt.Ki ajánlja lázár Jánost erre a megtisztelő posztra?

Vélemény, hozzászólás?