Hercegi esküvő kijavított Rolls-Royce-szal

Kate, Vilmos herceg és a királyi család fantomja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén ugyanaz a Rolls-Royce Phantom VI teljesít majd szolgálatot, amelyet tavaly tüntetők rongáltak meg.


2010. december 9-én este, Londonban tüntető diákok támadták meg a Károly herceget és feleségét, Camillát szállító autót. A bordó-fekete fényezésű, magasított tetős Rolls-Royce Phantom VI bal hátulján - hatalmas fehér foltot hagyva - festékes palack durrant szét, továbbá az egyik oldalüveg is betört.
Az 1977-es évjáratú limuzint azonban már kijavították, így semmi akadálya, hogy 2011. április 29-én, Vilmos herceg és jövendőbelije, Kate Middleton hetedhét országra szóló esküvőjének napján a Westminster apátságba vigye a fiatalokat. A rendezvényen egyébként további különlegességek is felbukkannak, illetve felbukkanhatnak, például jó idő esetén ugyanaz az 1902-es ún. State Landau nyitott hintó viszi az ifjú párt a Buckingham-palotába, amelyben Károly és Vilmos herceg édesanyja, Diana hercegnő is utazott 1981-ben. Természetesen arra is van forgatókönyv, ha a szigetországra jellemzően esős, kellemetlen időjárás lenne: ebben az esetben egy 1881-ben készült zárt hintó áll majd Kate és Vilmos rendelkezésére.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?