Hétfői rémálom – Póniautó SUV arccal

Kapaszkodjatok! Megmutatjuk, milyen egy Camaro és egy SUV keveréke

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A határtalan fantázia néha igencsak furcsa szörnyszülötteket eredményez. Például egy pony car és egy SUV összeolvadását. Szerencsére csak papíron, illetve képernyőn.

Egyre inkább szaporodnak a Mustang szabadidő-autóról készült fantáziaképek, ám most felbukkant egy ellentétes verzió, igaz nem a Mustangról. Ezúttal nem szabadidő-autót faragtak egy póniautóból, inkább egy SUV arcát rajzolták a Chevy Camaro orrára. Az elkövető pedig nem más, mint Nikita Aksyonov, akitől már rengeteg érdekes virtuáltuningot láthattunk. Ezúttal a koncepció tényleg érdekes, viszont a végeredmény - hát, hogy is mondjam finoman - valószínűleg megosztó.
Hirdetés
Az alkotó bár igyekezett a GMC Acadia arcát úgy ráilleszteni a Camaróra, hogy az szépen belesimuljon, az összhatás mégis olyan idegen. Természetesen hátul sem hagyta érintetlenül a kabrió Camaro formáját, és az Acadia hátsó lámpái kerültek ide, ám itt még inkább kaotikusnak tűnik a formaterv. Pedig önmagában az Acadia legfrissebb arca nem sikerült rosszul, de a Camaro testén nagyon furcsán mutat. Egyetértetek?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?