Hétvégén dől el, hogy ki lesz az idei év tájékozódási bajnoka

Következik a 2013-as Georallye Magyar Bajnokság záró futama

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hétvégén következik a Georallye Magyar Bajnokság 72. futama, mely az idei évad zárását is jelenti. A bajnoki pozíció még nyitott.


Most hétvégén, azaz szeptember 27-én pénteken és 28-án szombaton kerül megrendezésre Pécsett a 2013-as Georallye Magyar Bajnokság záró fordulója. Az autós tájékozódási verseny különlegessége, hogy ezúttal jelenlegi aktív versenyzők és futamgyőztesek készítik az etapokat, a koordinátorok szerint így mindenki vidám, játékos, ugyanakkor újszerű etapokkal ismerkedhet meg a hétvége során. Bár az idei bajnokság még nem dőlt el, a jelenlegi esélyek alapján idén várhatóan új bajnokot avatnak a tájékozódási és talán az ügyességi kategóriában is.
A korábbi évek gyakorlata szerint az évad utolsó versenyének központja a Baranyaring Gokart Centrum lesz, ahol a nagysikerű gokartos ügyességi etapok mellett a szervezők elmondása alapján ezúttal az autós ügyességi számoknál is számíthatnak egy kis csavarra a versenyzők.
Hirdetés
A versenyre előzetesen (ma estig) a szervező, Pécsi Georallye Autósport Egyesület honlapján[/url], illetve a helyszínen személyesen, pénteken 18 óráig lehet regisztrálni. A részletes program a PG-ASE honlapján érhető el.
Miként az megszokott a Georallye versenyeken, ezúttal is lesz külön etap a gyermekek számára a szombati nap reggelén. Miután a zárófutam este a Malomvölgyi parkerdőnél véget ér, az idei éves tájékozódási és ügyességi bajnoki trófeákat is kiosztják a szervezők, valamint vándorkupák is átadásra kerülnek, majd szalonnasütéssel búcsúztatják az idei futamokat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?