Hiába negyven éves, villannyal is suhanhat a veterán Range Rover

A vevők kérték, a Lunaz pedig elkészítette a klasszikus Range Rover elektromos verzióját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az egyik legnívósabb restaurátorműhelyéből érkezik az újragondolt Range Rover, ahol a gyári állapot csak a látható részek esetében cél, a lemezek alatt a legmodernebb technika lapul.

Ha koros, de mégis elektromos Jaguar, Bentley vagy Rolls-Royce iránt merül fel igény, akkor a brit Lunaz ajtaján érdemes kopogtatni, ahol kiváló minőségben és szakértelemmel készítenek elektromos autókat a régi klasszikusokból. A legújabb átalakított típusok az 1969-ben megjelent Range Rover, amit sokan a luxusterepjárózás műfajának megteremtőjeként emlegetnek. A huszonhét évig készült modell mára kívánatos klasszikussá öregedett, így nem csoda, hogy a Lunaz vevői kérték az átalakítást.
Hirdetés
A brit manufaktúra beadta a derekát, így egy 50 példányos széria készül a régi-új modellből, ami rövid és hosszú tengelytávval is elérhető lesz. Az eredeti elképzeléshez hasonlóan marad az összkerékhajtás, de újratervezik a felfüggesztést és a fékeket, amik tökéletesen passzolnak majd a gyári karosszériába. A Range Rover Classic néven futó modell kétféle külső kialakítást kap. Készül egy offroad stílusú verzió, illetve egy inkább városiasabb, akár sofőrös autóként is használható elegánsabb kivitel. A gyártó többet nem árult el az érkező modellről, így az akkumulátor kapacitása és a terepjáró dinamikája sem ismert. Az viszont biztos, hogy akármennyibe is kerüljön az elektromos veterán, az ötven példány pillanatok alatt fog gazdára találni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?