Hibird Mulsanne Pekingben, hibrid SUV 2017-ben a Bentley-től

Hibrid tanulmányt visz a Pekingi Autószalonra a Bentley

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Bentley tervei szerint minden hibridjük legalább 50 kilométert képes lesz megtenni tisztán elektromosan. 2017-től a várva-várt SUV is.


Egy luxusmárka élete sem fenékig tejfel, de a ritmus jóval emberibb, mint egy tömeggyártónál. Nézegetik, mi a jobb, ha ráugranak a trendre, vagy ha megőrzik saját értékeiket. A Bentley és legnagyobb konkurense a Rolls-Royce is így tesz. A Bentley például már megszellőztette SUV-ját, a Rolls egyelőre csak komolyan fontolgatja a SUV-gyártást, mint lehetőséget. A Rolls nemrég előtúrta korábban elvetélt villanyautója terveit és egy plug-in hibrid bemutatását tervezi.
Hirdetés


A Rollst a BMW támogatja, a Bentley mérnökei pedig a VW-csoport tömegmodelljein kipróbált technikák közül válogathatnak saját autóikhoz. A Bentley most ezek alapján megelőzte korábbi gazdáját, hiszen ők már a soron következő Pekingi Autószalonon ki fogják állítani saját plug-in hibridjüket, amiről a fotókat már e héten közzétették. De csak a fotókat, műszaki adatokról egyelőre nem szól a közleményük. Ami biztos, hogy megmarad a 6,75 literes V8-as a Rolls-tól származó L motorcsaládból, aminek eredetije még 1959-ben mutatkozott be az RR Silver Cloud II/Bentley S2 párosban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?