Hibrid hajtás egy 100 éves autóban

Ötvözték a Mitsubishi első és jelenlegi legmodernebb autóját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tudnak csodákat alkotni a tuningműhelyek, ám a csúcs mindig is a West Coast Customs marad. Képesek bármit elrontani, és most egyenesen a Mitsubishitől kaptak különleges megbízást.


Túl vannak már rég Xzibiten és a förtelmes autókat ontó borzalmas Pimp my ride sorozaton, de a West Coat Customs azért nem zárta be a garázsajtót. Dübörög az üzletük, legyen bármennyire ízléstelen az, ami tőlük kigurul. Tudják, ők azok, akik még egy DeLoreanen is képesek karosszériát cserélni, na persze pénz beszél. Most a Mitsubishi pénze beszélt és megint karosszériát kellett cserélniük, ám ilyen feladatot még sosem kaptak, ellenben ugyanolyan lett a végeredmény, mit bármelyik autójuknál. Ötvözniük kellett az új Outlander PHEV-t és a Mitsubishi első autóját, a Model A-t.
Hirdetés
Hogy miért kellett ezt tenniük? A Mitsubishi idén 100 éves, ezért valami ütőset szerettek volna összedobni a márka múltjából és jelenéből, amit szó szerint vettek a West Coast Customnél: a Model A karosszériáját megnyújtották és kiszélesítették, majd az Outlander lehámozott padlólemezét a hajtáslánccal együtt betolták alá. Pont olyan lett, amilyenre a leírtak alapján gondolnánk, de képzeljük hozzá a tuning felniket is, mert persze abból is van egy szett. Kínosan mutat, nem épp a dicsőséges megemlékezés mintaképe, valószínűleg ezért mutatják csak nagyon gyors pillanatok erejéig a videóban is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?