Hibrid hajtáslánccal jöhet az új Nissan Murano

Így nézhet ki a következő Nissan Murano? Resonance Crossover Concept Detroitban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Detroiti Autószalonon kiállított Nissan Resonance Crossover Concept a következő generációs Nissan Muranót vetítheti előre.

Odébb van még, de közeledik a Nissan Murano következő nemzedékének érkezése. A Nissan leginkább prémiumos, de azért még az Infiniti alá célzott szabadidő-autója állítólag új dizájnnyelvet hoz majd a japán márka számára, formavilágát a Detroiti Autószalonon kiállított Resonance crossover koncepció mutatja. Meghatározó elem lesz a V-betűs hűtőmaszk, a kerekded forma pedig jól leplezi majd méreteit, a Resonance alakja is ügyesen titkolja külső méreteit, 4,84 méteres hosszát, 2 méteres szélességét és 1,73 méteres magasságát.
Hirdetés

Utastere természetesen tágasnak ígérkezik, sokatmondó a 2,88 méteres tengelytáv, a beltér természetesen fával, bőrrel és modern részletekkel bélelt, összhatásban az első fotók alapján azonban - finoman fogalmazva - összhang nélküli.
A 22 colos alufelnikre állított koncepció a tervek szerint 2,5 literes benzinmotort, fokozatmentes automata váltót, elektromotorokkal hibrid hajtásláncot és összkerékhajtást is rejt. Egyelőre nincs információ róla, de vélhetően villanymotorjainak hátra telepítésével mechanikus kapcsolat nélküli lesz az összkerékhajtás. Fogyasztási, menetdinamikai és hatótávadatok szintén nincsenek, az akkumulátorokat azonban lítium-ionosnak mondják. Bár az idei év bőven tartogat még autószalonokat, a Resonance még messze nem tűnik annyira gyártásra késznek, hogy abból idén Murano lehessen, persze nem is kizárt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?