Hihetetlen mázli a jeges országúton

Két balesetet is megúszott az ügyes és szerencsés autós

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Emberünk békésen autózgatott a havas úton, erre szemből majdnem belerohantak. Megúszta, s épp húzták ki az árokból, amikor...

Az alábbi képsorokat egy orosz (vagy ukrán?) autós fedélzeti kamerája rögzítette. Hősünk csak ment-mendegélt, békésen kocsizgatott a télies időben havas-jeges-síkos országúton, amikor is a szemközti sávban egy Mitsubishi megcsúszott, s csak a lélekjelenlétükön (meg a mázlin) múlott a nagy találkozás.Az elkerülő manőver miatt operatőrünk mindenesetre az árokban végezte (ahogy a lanceres is kicsit arrébb), de sebaj, segített egy teherautós csapat, s már húzták is kifelé. Úgy festett, fellélegezhetnek, tán koccinthatnak is egyet az ijedségre... Fenéket. Jött a ladás, keresztben csúszva, már tehetetlenül, s nagy erővel belecsapódott a teherautóba. Nem hősünk kocsijába, és szerencsére nem is az emberekbe - csúnya tarolás is lehetett volna belőle.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?