Hivatalos képeken és videón a Discovery koncepciója

A Land Rover közzétette a Discovery Vision Concept képeit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Íme itt van, a Land Rover jövőképe, képeken és videón a következő generációs Discoveryt bemutató koncepció.


New Yorkban, de még az autószalon előtt lerántották a leplet a Land Rover legújabb tanulmányautójáról, a Discovery Vision Conceptről. A Discovery soron következő ötödik generációja több szempontból is mérföldkő lesz. Egyrészt a korábbi LR3 és LR4 elnevezés helyett Amerikában is visszatérnek a Discovery névhez, de saját magán túl, az egész márka szempontjából is meghatározó. Bevezetésével debütál az angol gyár megújuló szabadidőautó-kínálata is, amiben a Discovery egyszerre maradhat kőkemény terepjáró, hétüléses családi SUV és szabadidő-autó.
Hirdetés


A koncepcióautó hétüléses, de érdekes beltér-kialakításán túl is távolabbra mutat a felszereltsége. A vezető kézmozdulataiból is ért, az autó mellől távvezérléssel is irányítható kis sebességgel, ami jól jöhet terepezéskor és vontatásnál is. Az átlátszó motorháztető mellett lézernyalábok pásztázzák a terepakadályokat, fényszórói lézertechnológiások lesznek. Ezek már a következő évtized megoldásai, és folyamatosan jelennek majd meg a majdani Discoveryn, valamint a többi új Land és Range Roveren.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?