Hivatalos: Schumacher jobban van, de csak egy kicsivel

Michael Schumacher menedzsere nyilatkozott: van javulás, de még hosszú az út

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Spanyol Nagydíj alkalmával Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm végre nyilatkozott. Schumi jobban van, ugyanakkor még hosszú út előtt áll.

A 2013. december 29-én síbalesetet szenvedett Michael Schumacher állapotáról továbbra sincsenek részletes információk, de a greenoble-i egyetemi kórház után már hónapok óta otthonában lábadozó hétszeres F1-bajnokról most végre van hivatalos információ. A hosszas kómából felépülő sportolóról már az is jó hír, hogy menedzsere, Sabine Kehm kisebb javulásokról számolt be a Spanyol Nagydíjon újságírói kérdésre. Ugyanakkor hozzátette, hogy Schumi még mindig nagyon hosszú út előtt áll. Egyebeket nem árult el, az továbbra is biztos, hogy a család nem kíván részleteket elárulni állapotáról, a további kérdések elől ugyanis Kehm kitért.
Hirdetés

Az apró javulásokról szóló beszámoló is jó hír természetesen, elejét veheti a bajnok haláláról szóló kacshíreknek, s a szurkolókat, de még az egykori ellendrukkereket is emlékeztetheti: Schuminak szorítani kell!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?