Hivatalos, sportautókat fog csinálni a Peugeot!

Újra sportmodellekkel készül a Peugeot, van remény az e-Legendre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Azt talán a Peugeot-nál is tudták, hogy senki nem fogja szó nélkül hagyni azt, hogy belógatják az e-Legendet, de nem lesz belőle semmi. Hát most azt mondják, lesz valami.


A Peugeot túllép azon, hogy hagyományos autóiból dízelmotorors sportmodelleket kínál, legalábbis a legfrissebb hírek szerint valódi sportmodellekkel érkezik a piacra. A Peugeot vezérigazgatója, Jean-Philippe Imparato Twitter oldalán osztott meg egy bejegyzést, amiben bejelenti, hogy nem is egy, de egy egész sportmodell sorozattal jelentkezik 2020-tól, ám ezek mindegyike teljesen elektromos lesz.
Hirdetés

Erről mindenki jogosan gondol lendületből az e-Legendre, amit hetekkel ezelőtt mutatott be a Peugeot. Az 504 kupé formáját és jegyeit modern formába öltötték és egy olyan autót mutattak, amit szinte mindenki azonnal elfogadna, akárcsak szoborként is. Temérdek kérdést kaptak a sajtótól és az ügyfelektől, hogy mikor lesz belőle valami, akkor még nem ígértek semmit, csak azt, ha megfelelő mértékű lesz az érdeklődés, átgondolják a terveket. Hát átgondolták, érkeznek a sportos elektromos Peugeot modellek, és most már csak abban kell bíznunk, hogy megtartják az e-Legend formáját, és akkor minden rendben lesz az autósvilágban újra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?