Hivatalos: Tesla kereskedés nyílik Budapesten, mutatjuk hol!

"Coming Soon": már a Tesla hivatalos oldalának térképére is felkerült a Magyarországi szalon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A különböző partnercégeknek hála már évek óta lehet Magyarországon új Teslát szerezni, ám most egy, a márka kedvelőinek egészen új vásárlási lehetőség is megnyílik: a konvencionális. Ha minden igaz, hamarosan lesz Tesla kereskedésünk és márkaszervizünk is

Régen tudjuk már, hogy hivatalos bemutatótermet és márkaszervizt nyitna a Tesla hazánkban, a nemhivatalos viszonteladók és partnercégek sikere is indokolja a döntésüket. Tavaly decemberben a karrier-oldalukon az álláshirdetések is megjelentek - majd rohamtempóban be is teltek - a magyarországi leányvállalathoz, azóta viszont teljes volt a csend a szalon és a márkaszerviz jövőjéről. A Pénzcentrum forrásai szerint már nem kell sokat várni: állítólag április 16-án már meg is nyitják a bemutatótermet.
Hirdetés
A kaliforniai autógyártó hivatalos oldala szerint is újabb mérföldkőhöz ért a magyar Tesla kirendeltség beindítása: Budapesten hamarosan megnyílik a hivatalos Tesla-szalon. A Pénzcentrum információi szerint ráadásul elég frekventált helyen, a XII. kerületben, a MOM Parkban lesz lehetőség egyenesen a forrástól venni a legismertebb elektromos autókat. A márkaszerviz pontos helyét még nem tudni, a gyártó honlapján a "Hamarosan" felirathoz tartozó nyíl a Budai vár mellé, a Dózsa György térre teszi a gombostűt, de valószínűleg ez még nem a végleges helyszín, ott furcsán mutatna a létesítmény. Valójában majdnem mindegy is, hogy hol, a lényeg, hogy lesz, és ennek mi nagyon örülünk. Ráadásul a márka népszerűségét figyelembe véve valószínűleg nem vagyunk egyedül ezzel az érzéssel.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2021.03.26. at 05:04
    Permalink

    A hírnek nagyon örülök, DE a képaláírás helyesen: “… Budapesti hivatalos bemutatóterem, hanem a Bécsi, …” -> “… budapesti hivatalos bemutatóterem, hanem a bécsi, …”

    továbbá:

    “A Kaliforniai autógyártó hivatalos oldala …” helyesen “A kaliforniai autógyártó hivatalos oldala …”

Vélemény, hozzászólás?