Hivatalos: Tesla kereskedés nyílik Budapesten

Budapesti állásokat hirdetett meg a Tesla, megnyílik a régóta híresztelt hazai kereskedés

Magyarország egy ideje már rajta van a Tesla térképén, a Supercharger hálózat kiépítését követően pedig nem csak szerviz, de kereskedés is nyílik Budapesten a meghirdetett állások alapján.

A korábbi apró részleteknek megfelelően elérkezett a pillanat, amire már Magyarországon is rengetegen vártak. Hivatalosan is megnyílik a Tesla Store Budapesten, legalábbis a vállalat által meghirdetett állások alapján nem csak szerviz lesz nálunk. Magyarország régóta szerepel a Tesla térképén és a Supercharger töltők telepítése után várható volt egy következő lépés, ám nem lehetett pontosan tudni, hogy csak szervizt nyitnak-e, amivel a hazai és a környező országokban élő Tesla tulajok jártak volna jól, vagy kereskedés is lesz, most utóbbit igazolják a friss lépések. A Tesla karrieroldalán megjelent egy Tesla Store Manager és egy Tesla Advisor állás, a munkavégzés helyeként pedig Budapestet jelölték meg. Az állások megpályázása mindenki számára nyitott, de csak angol nyelvű pályázatokat várnak. A budapesti Tesla Store nagy lehetőségeket fog megnyitni, a legközelebbi márkaszerviz már nem Bécsben lesz, hanem itt helyben, valamint a hazai vásárlók Magyarországon is hozzájuthatnak új, eredeti garanciával rendelkező Teslákhoz, egyenesen a gyártótól.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?