Hivatalosan is skalp nélkül a BMW i8

Jövőre érkezik a BMW i8 nyitható tetejű kivitele

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jó ideje tesztelik már, az első hivatalos megjelenésre viszont idáig várni kellett. Továbbra sem láthatjuk teljesen az i8 Spydert, de nyitható tetejét már megvillantja.

Korábban kémfotósók már lekapták a BMW i8 erősen álcázott kivitelét, ami különös tetőt hordott. Az i8 Spyder eddig csak tanulmányautóként jelent meg, most viszont érkezik a gyártásra érett kivitel. Egy hivatalos videót eresztett szélnek a BMW, amiben még mindig álcázva, de legalább hivatalos forrásból kaphatunk egy kis adagot a végtelenül menő hibrid sportkocsiból. Egy valaminek kimondottan örülhetünk, méghozzá annak, hogy a kivehető tetőelem ellenére is megmaradnak a felfelé nyíló ajtók.
Hirdetés

A dizájn további megoldásairól egyelőre nehéz bármit is mondani, mivel mindent álcamatrica fed. Erre valójában azért van szükség, mert az i8 Spyder csak jövőre jelenik meg, amikorra esedékes az i8 kupé ráncfelvarrása, és a kabrió már az új arccal fog érkezni. Pletykákból hallani, hogy nagyobb akkumulátorcsomaggal és továbbfújt háromhengeres motorral érkezik, továbbá valószínűleg a villanymotorokon is variálnak, így teljesítményét nagyjából 372 lóerőre lőhetik be.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?